sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Suunnitteluiltamat


Näillä pirteillä meiningeillä lähdettiin eilen liikkeelle ja suunnittelemaan porukalla tulevaa retkeä. Koko päivä siinä meni ja saatiin...no saatiin mitä saatiin suunniteltua. Hauskaa oli ='D Osa päivästä tosin kului siihen, että etsittiin paikallista yleistä uimarantaa, mihin oltais menty fiilistelemään tulevaa reissua ja hakemaan inspiraatiota. Jälleen kerran: toivottavasti ei ollut enne, koska paikallista uimarantaa ei vain löytynyt...

No ainakin saatiin vähän matkareittiä tarkemmaksi ja tällainen kartan pätkä väsättyä. (Kartan saa isommaksi klikkaamalla kuvaa) Tällä hetkellä siis reitti kuullostaisi tältä ja näyttäisi tältä:


Hieman joutui matkareittiä muuttamaan, koska yhdellä tärkeimmistä kohteistamme, eli Arskamuseolla, oli suhteellisen rajatut aukioloajat.

Lisää majoituksiakin tuli varattua, kun pistettiin varaten vielä yksi unipaikka Itävallasta. B&B Haus Susanne-niminen mökki löytyi Radstadin historiallisesta kaupungista. Vaikutti aika upealta, ainakin näin paperilla. Upiat maisemat ja 25€/pylly/yö. Pistettiin sähköpostia myös yhteen Italian Garda-järven rannalla olevista majoituspaikoista, mutta siitä lisää myöhemmin jos tärppää sen suhteen.

Majoituksia alkaa ollakin sen jälkeen aika kivasti kasassa. Mietinnässä on ollut josko loppuajan unipaikat jättäisi sitten onnen kantamoisen harkittavaksi.


Vielä ainakin yksi suunnittelupäivä pitää ehdottomasti järkkäillä ennen reissua ja varmaankin sosiaalisen median kanavat käyvät lähipäivinä kuumana.

-Tiina, Tomi, Mikko, Ella ja Antti

Kuvat:
www.tripadvisor.com/
googlemaps.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti