maanantai 17. helmikuuta 2014

Kortteeria

Kortteeria pukkaa. Aiempina vuosina röstikset ovat siis lentojen haalimisen jälkeen varanneet normaalisti ekan ja vikan majoituksen. Tällä kertaa varasimme vasta ensimmäisen, ainakin näin alkajaisiksi.

Reissun ensimmäinen kortteerimme löytyi bookingin kautta ja saarelta nimeltään Skopelos. Viime Euroopan valloituksella tykästyttiin niin kovin omaan ihastuttavaan Villaan, että tälläkin kertaa etsinnässä oli vastaavanlainen lukaali. Sellainen löytyikin Karavos Apartments and Villalta suhteellisen huokeaan 17€ /pylly /yö hintaan. Hintavertailun vuoksi vuoden 2011 reissullamme, hostellimajoitus puolalaisessa hostellissa kustansi 16€.


Karavoksesta löytyy siis 3 makuuhuonetta, oma keittiö ja olkkari sekä grillausmahdollisuus ulkona, mitä mainostettiin aika kovasti. Kivana plussana löytyy myös ilmainen wifi. Ja mikä parhainta, Karavos on sijainniltaan erinomaisessa paikassa. 10-15 min satamaan sekä keskustaan ihan jalkapelillä. Mahtavaa! 

Tutkiessamme tulevaa kortteeria, silmiimme pisti myös ihana uima-allas. Tietenkin sitten varauksen tehtyämme tutustuimme varauskirjelmään ja kirjelmässä taisi olla oikein kahteen kertaan, että ko. polskimispuuli ei sitten meidän käytössämme ole. Pistikin mietityttämään mikä niissä omissa pikku uima-altaissa oikein mahtaa olla. Hyvänä esimerkkinä toimii vuoden 2012 reissumme ja italialaisen majoituksen uima-allas. Menimme illalla uimaan altaalle ja aluksi saimme vihaista viittilöintiä, että jalat pitää desinfioida. Kun se oli suoritettu ja olimme ehtineet kastautua altaaseen, vihallinen valvoja sammutti altaasta valot ja tuijotti siihen malliin, että ois syytä poistua. Ehkä se on jonkinlainen paikallinen tapa? Tai kielimuuri? Hyvät naurut tapahtuneesta ainakin sai :D


Seuraavaa suunnitteluhetkeä odotellessa.


Kuvat: booking.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti