keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Julkiset

Tänä vuonna kytättiin hyvinkin olennaisten julkisten takia tarkkaan eräitä nettisivuja. Meinaan Stockmannin nettisivuja. Finnairin suorat edestakaiset lennot Roomaan löytyivät Stockan Hulluilta Päiviltä niinkin mukavan kuin kolmen tunnin jonotusajan jälkeen ja niinkin mukavaan hintaan kuin 236,77 €ekkeriä per pylly. Propsit Ellalle, joka jaksoi jonottaa tuon kolme tuntia kiltisti meidän lippujen takia!

Lähtö meillä on siis sunnuntaina  14. heinäkuuta ja lennon ajankohtana on rakas tuttu aamulento. Allekirjoittanut on usein viettänyt huonosti nukutun, lentopelkoisen yön takia tämän lentopäivän aamun yleensä lentokentän wc:ssä laatoittamassa wc:tä uuteen uskoon. Saas nähdä miten tällä kertaa.
Paluulento meillä on sitten maanantaina 29. heinäkuuta eli 16 päivää reissussa.

Hellsinki-Vantaa

Lennot meillä on perillä Rooman Fiumicino-lentokentällä about 10.15 ja siitä hyppäämme lentokentältä lähtevään paikallisjunaan, joka puksuttaa meidät päärautatieasemalle Roma Terminiin. Pientä aikataulutusta taas ilmassa, kun jatkojuna sitten Napolin asemalle, Napoli Centraleen, lähtee 12.45. Olemme siis optimistisia, että italialaiset junat ja aikataulut pelaavat paremmin kuin Suomessa ;) No mutta tähän mennessä systeemi on wörkkinyt hyvin, kun Rooma-Napoli-liput pystyi ostamaan kätevästi netistä e-ticketinä ja hintaa löytyi 29€ / nenä. Lippuja tilasimme täältä.

Peukut pystyyn, että aikataulut pelittää ja siirtyminen sujuu kivasti. Toki pienet vastoinkäymiset tuovat aina maistuvan lisäripauksen reissaamiseen ;) Ja toivon mukaan pahimmat aikataulutukset olivat sitten tässä reissun osalta. Toivossa on hyvä elää...

Reissun 2011 junailua

Vertailun vuoksi:
Rooma-Napoli
Matka-aika: 1 tunti 10 minuuttia
Matkan pituus: 205 km
Matkan hinta yhteen suuntaan: 29€ (ennakkovaraus)


Helsinki-Tampere
Matka-aika: 1 tunti 30 minuuttia
Matkan pituus: 187 km
Matkan hinta yhteen suuntaan: 29,66€ (ennakkovaraus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti