perjantai 28. kesäkuuta 2013

Unta palloon

Perinteisesti reissun unipaikkoja on tullut muutama tässä varailtua etukäteen. Tällä kertaa ajattelimme mennä vain kolmella etukäteen varatulla majoituksella eli kaksi ensimmäistä ja viimeisin majoitus.

Tarkoituksenamme oli siis lentää suoraan Roomaan ja ottaa juna alle ja matkata samantein Napoliin. Rooma olisi sitten katsastettavana vasta retken loppupäässä. Ensimmäisen majoituksen löysimme jälleen kerran HostelWorldin kautta ja mestan nimi on Hotel Ginevra. Siellä yövymme yhden yön hintaan 15€/ henkilö ja tarkoitus on goisia neljän hengen huoneessa. Sijainniltaan hotla on hyvällä paikalla julkisten suhteen, koska auton vuokraus on vasta ekan yön jälkeen. Toki ainahan sitä sanotaan, ettei julkisten läheisyys tuo sellaista turvallisuuden tunnetta, mutta päärautatieasema ja metro on viiden minsan päässä ja Napolin ydinkeskusta on melkein kulman takana.

 Aivan ihqut Ginevran huoneet -.- (Kuva: travelitalia.com)

Toinen majoitus löytyi Lonely Planetin Italia-opuksesta. Tarkoituksenamme oli suunnata Napolista Amalfi Coastille, mutta bongasimme Amalfin lähettyviltä Ravellosta upean näköisen majoituksen, Agriturismo Monte Brusaran, mikä kustantaa 45€/yö/henkilö.(Kallista pukkaa, mutta olemme ajatelleet asian niin, että halpa auto...kalliihkot majoitukset) Ajomatkaa Brusarasta Amalfi Coastille tulee noin viitisentoista minuuttia ja näköalat majoituksessa on huikeat. Täällä olemme ajatelleet yöpyä kolme yötä. Ja mikä parasta, täälläkin on koiruus nimeltään Lucy =D

 Monte Brusaran terassilta (Kuva: montebrusara.com)

Reissun viimeiseksi majoitukseksi varasimme Roomasta B&B:n nimeltään All'Orologio. Hintaa tällä mestalla on 50€/yö/henkilö ja majailemme siellä 3 yötä. Vähän tuo hinta taas kirpaisee, mutta kerrankos sitä...Jälleen kerran sijainniltaan loistava. Kävelymatkan eli kilsan sekä parin päässä Pantheonista ja Vatikaanista ja siedettävän matkan päässä Colosseumilta.

 B&B sijaitsee kaposalla kujalla, ehkä siksi taidekuva, että mahtuu ;) (Kuva: orologiobb.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti