tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lahjoituksia

Allekirjoittaneen toinen isoveikka kävi perheensä kanssa juhannuksen jälkeen reissaamassa. Kohteena oli Englannin Cornwall ja tyypit toivat sieltä synttärilahjaksi/tuliaiseksi hyvin mielenkiintoisen opuksen, 501 must-be-there events (501 tapahtumaa, joissa on pakko käydä).  Ja veikkapoika antoi myös vinkki viitosen, että Cornwallista löytyi lähes tulkoon vain brittiläisiä turisteja eli tätä paikkaa ei ainakaan vielä ollut suurin turismi valloittanut. Ja eipä nuo maisemat näytä olevan ollenkaan pahan näköiset, kun itse netistä tutkailin...Laitetaan siis vinkki korvan taakse. Mitään hellettä tuolta ei kuulemma löydy, mutta sellainen mukava 20+ asteen lämpötila oli aika perus.

Mutta itse kirjasta. Alustavan selailun perusteella kirja tarjoaa Italiallekin oman osionsa. Täytyy perehtyä opukseen oikein ajan kanssa, josko sitä löytyisi meidän reissun matkan varrelta jotain otollisia, kirjan tarjoamia tapahtumia. Tai no, aikaahan ei enää mitenkään kovin paljoa ole ennen lähtöä. JEIJ!2 kommenttia:

  1. Ihan häviävän pieni korjaus. Toisen isoveikan reissukohde oli oikeastaan Dorset eli Cornwallin naapurikreivikunta. ALunperin tarkoitus oli tosin matkustaa Cornwalliin.
    t: Isoveikka

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä selvennyksestä ;)

    VastaaPoista