maanantai 27. kesäkuuta 2016

Esos son Reebok o son Nike?

Viimeinen päivä Barcelonassa on takana ja haikein mielin laukut nyt pakattu. (Perinteiset teknikal tifikulties pitkästä aikaa kuvien suhteen, kun tallennustila loppuu kesken xD)

Tänään nukuimme superpitkään, lähemmäs 11, kun edellisenä yönä tuli valvottua myöhään, parannettua maailmaa ja juteltua syvällisiä. Aamusta päätimme jälleen lähteä shoppa shoppa shoppa, käytiin parissa Outletissä, parissa ketjussa ja muutamassa pienemmässä putiikissa. Mukaan tarttui jos jonkun näköistä pussukkaa, enemmän miesväelle tosin...!!

Shoppailun jälkeen otimme pienen lounastauon ja kävimme italialaista ruokaa tarjoavassa ravintolassa. Vetelimme maukkaat pizzat ja raviolit ja siinä kokin ja tarjoilijan jutellessa Italian sulosointuja tulimme siihen tulokseen, että petosmatkalla ollaan ;D Lyötiin lukkoon tietty ensi kesän reissu, minkä olisi todellakin oltava taas Italiassa. Muistelimme lämmöllä myös aiempia Italian reissujamme. 

Lounaan jälkeen eriydyimme taas hetkiseksi, kun röstiksien jalkapalloilija halusi lähteä emännän kanssa pyörähtämään Camp Noulla Italian ja Espanjan pelin kunniaksi. Itse "pyhättö" olikin varsin moderni ja laaja kompleksi, ulkoravintoloineen sekä fanituote-kauppoineen. Sisälle asti emme kuitenkaan tällä kertaa menneet, koska museokierrokseen ei riittänyt aikaa. Ehdimme kuitenkin sen verran istahtaa alas, että yhden cervezan ehti nauttia matsin alkutahtien ohella.


Illasta suuntasimme kämpille pakkailemaan ja masistelemaan. Toisaalta myös hieman pohdintaa oli taas ilmassa. Pohdiskelimme porukalla, mikä sai meidät aloittamaan matkustamisen alun alkaen. Mieleen ei meinannut tulla mitään muistikuvaa, mutta aikamme muisteltuamme tulimme siihen tulokseen, että sen täytyi olla Band of Brothers-minisarja. Alkuperäisen suunnitelman mukaan ensimmäisen matkamme piti mukailla liittoutuneiden Nordandian maihinnousua Ranskaan ja sitä kautta Saksaan. Logististen haasteiden johdosta järjestys kääntyi päinvastaiseksi ja jostain se Puolakin sinne ilmestyi. Ja niin sai meidän reissailu-ura alkunsa. Ehkä seuraavalle reissulle voisi kehittää taas jonkinmoisen teeman.

Lopuksi reissumusiikkia: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti