keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Mahounen matkassa

Perillä ollaan Barcelonassa! Sää on mitä todennäköisin ja lennot menivät hyvin ei-odotetusti.

Saavuttiin hyvissä ajoin lentokentälle, toinen röstisjengi junaillen ja toinen autoillen. Treffattiin lähtöselvityksessä ja miniröstiksen ansiosta päästiin Special Passengers- väylistä hoitamaan asioita sujuvasti. Itse lento oli myös aivan huippu, yksi tasaisimmista lennoista, missä olemme olleet ja miniröstis oli ihan paras. Allekirjoittaneella oli meinaan jo aivan kauheita kauhuskenaarioita mielessä ennen lentoa. Miniröstis kuitenkin vaan tyytyväisenä joko syöpötteli nahkaevästä (terveisiä Teri Niitille ;D), veteli tirsoja, murisi, käkätteli ja ihan ministi kitisi. Istuimme tosiaan eri rivillä koneessa, niin mukavaa ohjelmaa tuli myös siitä, kun käytiin kurkistamassa muita röstisläisiä
Barcelonaan saavuttuamme saimme selville, että metrot ovat olleet koko alkuvuoden enemmän tai vähemmän lakossa ja kas kummaa ainakin jokusen päivän muutama linja on nytkin pois käytössä. Onneksi metroille ei tällaisessa kaupungissa ole juurikaan niin käyttöä... Busseilimme sitten majoitukseemme ja bussi jätti meidät onneksi mukavan lähelle majoitustamme. 

Illasta kävimme vielä pikaisesti kaupassa ja hakemassa pizzateikkaria, teimme pientä suunnittelua ja painuimme pehkuihin. 

Majoitusta voisi kuvailla sanoilla kompakti, pelkistetty ja pimeä :D No juu, aivan mukiin menevä se on, mutta ikkunoita kämpässä on ihan muutama ja netissä olleisiin kuviin verrattuna., kämppä on aika ahdas ja säilytystilaton. Kaiken kaikkiaan uskomme kuitenkin, että viikko menee täällä majoituksessa oikein mallikkaasti. Ai niin, hauskana yksityiskohtana pyykit pestään luonnollisesti parvekkeella.

Tänään sitten ensimmäiseksi agendaksemme valikoitui ainakin suuntaaminen Gaudin suunnittelemaan Park Guelliin.

3 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa. Hyvää Barcelonaa kaikille erityisesti minille! Toivottavasti metrolakko ei haittaa julmetusti, onneksi bussit ilmeisesti toimivat. Meillä oli aikanaan toimen vessa parvekkeella Barcelonan majassa ;-) Sitä toista luvattua vessaa ei pariin ekaan päivään edes löydetty. Tämä oli muutenennen airbnb-aikaa.

  Meilläkin Liguriassa tuli kesö, kuumaa. Mutta kohta lähdemme kotimatkalle, ensi viikolla.

  Suski

  VastaaPoista
 2. Tulipa julmetusti kirjoitusvirheitä, tässä jalkapallopelin tuoksinnassa. Maanantaina ollaankin vastakkain Espanja - Italia.

  Suski

  VastaaPoista
 3. No juu, busseillen päästiin hyvin kulkemaan eilen ja yksi metrokin saatiin napattua. Ja kuumuutta piisaa myös täälläkin :D

  Kuullostaa mielenkiintoiselta teidänkin Barcelonan majoitus xD

  Maanantaina kisaillaan! :D

  VastaaPoista