lauantai 25. kesäkuuta 2016

PPP (eli petosmatkan potentiaalinen paskalippa)

Torstain päätimme ottaa enemmän lekottelun kannalta eli maukasta ruokaa ja rannalla loikoilua. Metrot toimivat taas tänään ihan moitteettomasti, niin päätimme hyödyntää niitä ja otimme metron lähiasemaltamme Universitatilta rantsulle Barcelonetan pysäkille. Torstain aamutoimet olivat myös varsin hitaanlaiset edellisen päivän paahtamisen takia, joten suuntasimme suoraan lounaalle rantsun kupeeseen. Reissuraamattu suositteli meille Can Mano nimistä ravintolaa ja se olikin maittava lounasvalinta. Jokainen tilasi annoksen erilaisia kaloja ja äyriäisiä, joita sitten nautiskelimme hyvällä ruokahalulla.

Lounaksen jälkeen suuntasimme Barcelonetan rannalle, missä kohtasimme "kielimuurin", kun pohdimme ottaako rannalta aurinkovarjon ja rantatuolit kaikille. Iloksemme tuolien myyjä sanoi niiden olevan 15€ yhteensä kaikilta, minkä vielä varmistimme. Ja hinta olikin tosiaan sitten sen 50€. Mutta olihan se ihanaa lekotella rannalla ja nauttia tarjoilijan tuomia kylmiä juomia. Allekirjoittanut kävi miniröstiksen kanssa myös uimassa meren tyrskyissä. Yllättävän lämmintä vaikka mini taisi hieman olla ihmeissään, kun mentiin veden varaan. Rantsulla vietimme useamman tunnin, jonka jälkeen kävimme vielä illastamassa taas Reissuraamatun johdatuksella. Hieman nyt Reissiksen sidokset ritisivät liitoksistaan, kun ensimmäisessä paikassa oli niin kiireistä, että heitä ei kiinnostanut ottaa meitä syömään. Pari seuraavaa taas olivat pysyvästi suljettuja. Löysimme kuitenkin lopulta ravintola Bitácorasta huippuisot annokset ja jälleen fisua. Minikin sai jättikipollisen omenaa, avocadoa ja tomaattia. 

Suunnatessamme taas majoitukseen illasta, saimme ihmetellä joka puolella kuuluvaa pauketta. Selvisi, että 23. kesäkuuta täällä juhlitaan Pyhän Johnin yötä. Olimme kuitenkin liikkeellä sen verran aikaisin, että isoimmat bileet eivät ihan vielä olleet ehtineet alkaa, vaikka alkava meininki rannalla siihen vähän viittasikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti