lauantai 13. heinäkuuta 2013

Pakkailua ja musiikkeja

Jeij, enää reilu vuorokausi koneen lähtöön ja laskuri se laskee sekunteja!

Tänään ollaan tehty kovasti oleellisia viime hetken järkkäilyjä reissua varten, suunniteltu reissumusaa ja pakkailtu. Saatiin kaveriksi pieni apulainenkin, joka alkoi heti innokkaasti rakentamaan pesää matkalaukkuun. Meitsi tulee mukaan!Eli joo, ainakin allekirjoittanut menee tällä kertaa matkalaukkulinjalla ihan vaihtelun vuoksi. Viime kesän helteissä meinasin pökrätä sen rinkan kanssa ja tällä kertaa lämpöasteita voipi olla reilusti enemmän, joten lähdetään laukulla liikenteeseen ja katellaan miten sen kanssa pärjää...Niin ja tulihan se laukku suurinpiirtein pakattua lopulta.


Musiikkien suhteen ollaan ajateltu mennä tällä kertaa ysärilinjalla :D Ylex:n loistava perjantai-illan ohjelma, mikä soittaa pelkkää timanttista jyystöä sai meidät tähän ratkaisuun. Ja siitä vähän joustaen päädyin sellaiseen lisäratkaisuun, että jyystön lisäksi mukaan voisi napata jotain muutakin ysärikamaa. Kaikkea mahdollista siis mukana, aina Aikakoneesta 2Paciin ja Scooteriin, Nirvanasta Movetroniin ja Haddawayhin. Heh. Katotaan kenen pää kestää :D

Huomenna illalla sitten suunnataan jo kohti Helsinkiä ja yövytään Mikon ja Ellan luona. Lento lähtee tosiaan seitsemän kieppeillä aamulla ja kentällä tarvitsisi olla viideltä. Mukavampi liikkua kimpassa paikan päälle ja samasta kaupungista.

Seuraava postaus tulee varmaankin paikan päältä, itse reissusta. Postaukset on tarkoitus toteuttaa iPadilla ja Italiasta ostettavalla Prepaidilla. Katsotaan siis onko niistä mihinkään. Pysykää kanavalla, pian jatkuu!! :)

2 kommenttia: