keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Get to the chapel!!!

Tiistaipäivä saapui keskuuteemme uskomattoman ihanan lämmön kera. Mittari kohosi mukavaan 21 asteen lämpötilaan. Päätimme pitää luotto-Sorsan vielä ja suunnata rannalle. Merivesi oli aika jäätävää, mutta lapsenmieliset Röstikset kävivät ostamassa My Little Pony - pallon, mitä heiteltiin rannalla pulikoidessa. Lisäksi saatiin suoritettua yksi tärkeimmistä rasteista eli pojjaat pääsi ostamaan upeat reissulakit. Olo oli kuin plantaasin omistajilla. :D


Alkuillasta lähdimme pienelle patikkaretkelle etsimään paikallisia luostareita ja retki osoittautui mitä upiammaksi. Arska paistoi, paikalliset vuohilaumat tervehti meitä, eikä ketään muita ollut missään. Löydettiin yksi avonainen luostari, mihin pääsi sisälle ja muutaman kiusallisen patsasteluhetken jälkeen lähdimme patikoimaan takaisinpäin. Maisemat!!
Ilta huipentui maittavaan illalliseen, jonka jälkeen maistui eräskin pullollinen hyvää tenunenäjuomaa. Yöllä bongattiin vielä privaattipirskeet, kun paikallinen Janis oli vuokrannut 23 v. synttäreilleen koko kuppilan. Jälleen kerran ei voinut muuta kuin ihmetellä paikallisten ystävällisyyttä.


Tänään sitten muutaman tunnin päästä lautta kohti Alonissosta ja sen saaren tarjonnan tutkimista kuosis eli jamas.

2 kommenttia:

  1. Komeat hatut on pojat ostaneet. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä niitä valittiinkin pitkään ja huolella ja useampi kuosi kokeiltiin ;)

    VastaaPoista