keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Reissulakki

Heipparallaa höpönassut. Pientä padiharjoittelua tässä vielä ennen reissuun lähtöä, ettei sen kanssa ole sitten ihan kujalla. Täytyy myöntää, ettei tämä iStoren tarjoama sovellus ole ihan purkin terävin kynä, mutta menettelee. Paljon muokkauksia joutunee kuitenkin tekemään selaimen puolella. 

Mutta eipä ole enää kuin pari hassua yötä, ennen kuin reissuun taas lähdetään! Fiilis on huiman korkealla ja kovasti on reissuun valmistumiseen liittyvää tiedonvaihtoa käyty sosiaalisen median kautta. Kaikki tietenkin tosi oleellista, kuten laukun koko ja toiminnot ja sortsikeli vai sortsikelittömyys. Menomme alkaapi ehkä olla huolettomampaa, mitä enemmän reissuja tulee tehtyä.

Lähtö siis lauantaina, mutta jälleen kerran röstisten kaksi hesalaista jäsentä majoittaa koko revohkan jo perjantaina. Mahtavaa päästä jo silloin nostattamaan reissutunnelmaa :) Allekirjoittaneen siippakin tuossa kummallinen virne kasvoillaan tänään tokaisi, että kyllä hymyilyttää, kun ihan kohta jo lähdetään! Reissuhattukin on jo otettu esiin...vaikka eiköhän sellainen löydy myös paikanpäältä, ainakin toivottavasti :D
2 kommenttia:

  1. Heissan matkalaiset oikein hyvää reissua teille ! :D Mielenkiinnolla odottelemme kuulumisia. Terkuin. Seija, Ari ja Dooris ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti, perillä ollaan ja huippua on ollut tähän mennessä :)

    VastaaPoista