maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sepi and Pals

Sunnuntai meni lähinnä ottaessa lepiä ja ladatessa akkuja rankan matkustuspäivän jälkeen. Käytiin aamusta kaupassa ja tehtiin majoituksessa aamupalaa. Aukinaisen kaupan löytymiseen käytettiin jonkin aikaa, koska sunnuntai, mutta löydettiin lopulta Carrefour-ketjun marketti.

Aamupala järkättiin majoituksen pihalle vasta kahden aikoihin ja saatiin heti seuraa, meinaan paikallisista kissoista. Skopelos tuntuukin olevan kissojen luvattu saari. Ollaan saatu myös oma lemmikki, Sepi, joka aina odottelee ulko-oven takana maukumassa ja ottamassa paijaukset vastaan, mutta ei onneksi tule sisään. Lähdimme illasta vielä kuljeksimaan Skopelostownin kapeita katuja ja myös siellä patsasteli joka nurkassa iso rivistö kissoja. Se tuntui kuuluvan asiaan ja monesti oli joku pieni cat fighti meneillään ja pohdimmekin, että crazy cat ladylle olisi ollut hommia. Nähtiin myös ihanat koirakaverukset.
Mutta aivan ihastuttava itse Skopelostown on. Pieniä nousevia ja laskevia, hyvin kapeita kujia ja seuraavat kadut vielä pienempiä kujia. Tunnelma oli todella ihastuttava, mummut kurkki ikkunasta ja pienet lapset riemusta kiljahdellen juoksentelivat ympäriinsä. Ainoa asia mitä ihmeteltiin oli se, että turisteja ei täällä juurikaan näkynyt. Tuli sellainen fiilis, että me vaan turistilomme täällä, kun välillä ketään ei näkynyt missään. 

Aurinko on täällä paistellut aika kivasti, mutta ei mikään shortsikeli ole kyllä ollut. Yhdellä sun toisella pientä köhää ja niiskutusta, kun päivät ovat yllättävän lämpimiä kuitenkin auringossa, mutta illalla ja varjossa hytisevän kylmä. Parhaimmillaan lämpötila on kohonnut n. 15 asteeseen.

Tänään sitten tiedossa auton vuokrausta ja saaren tutkimista.

2 kommenttia:

  1. Heissan. Kävin laittamassa kommentteja padilla Sunnuntaina. Mihkä lie Bittiavaruuteen mennyt.:D Kunnon rentoutusta ehdottelin rankan matkustuksen jälkeen.Mutta "pulloista" päätellen niin olettekin tehneet. ;D ;D. Mikko varmaan tykkää Hiirrrrveesti kissoista.Kivojahan ne ovat jos ei ole allergiaa.:)) Loman jatkoja kaikille.

    VastaaPoista
  2. Blogin nimen mukaan, ollaan nautittu sivistyneesti muutama pullollinen hyvää ;)

    Pientä allergiaa on ollut havaittavissa, mutta eiköhän myó selvitä ;)

    VastaaPoista