tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sorsa

Maanantain starttasimme aamutoimien jälkeen keskustaan aamiaiselle. (Uskomatonta miten suhteellisen nopeassa ajassa viisi ihmistä suoriutuu yhden kylppärin taktiikalla) Matka keskustaan on mukavan lyhyt, n. 10 min kävelymatka ja mikäs sen parempaa, kuin lempeässä auringonpaisteessa sitä taivaltaa. 


Aamiaisen jälkeen päätimme vuokrata auton päiväksi hintaan 35e. Ja toki auto nimettiin heti Little Beastiksi aka Opel Sorsa. Lähdimme Sorsa Biistillä tutkimaan saarta ja täytyy sanoa, että timanttisen jyystön soidessa taustalla ja nähdessämme jälleen aivan huikeat ranta- ja merimaisemat, Röstikset tunsivat itsensä taas todella pikkiriikkiseksi kaiken sen mahtavuuden keskellä.









Kiersimme useamman rannan ja ajelimme pikkukylien läpi ja toki kävimme tarkastamassa pakollisen Mamma Mia -leffan tsyrkan ja biitsin. Kiljoona rappusta tuli talsittua tänään, hiki virtasi. Mielessä kävi jopa uimisen harrastaminen, mutta ei vielä sitten kuitenkaan.

Illasta väkersimme hemmetin hyvää pastaa majoituksessa ja menimme yllättävän ajoissa unille. Liekö akut vieläkin puolikierroksella, vai lieneekö kuntoilupäivällä ja porottavalla auringolla osuutta asiaan...tai pullollisella hyvää...




5 kommenttia:

 1. Mahtavat maisemat näyttää olevan

  VastaaPoista
 2. Ai niin... ootteko joutunu puhumaan reikkaa yhtään :)

  VastaaPoista
 3. Maisemat on kyllä ollut aivan mielettömiä!

  Kyllä sitä muutama parakallo on tulut heitettyä ilmoille ja tilattu pari pulloo tota kallispeeraa, mut enimmäkseen noita kielikuvia. :D

  VastaaPoista
 4. Uu mahtia, Kreikka on niin kaunis paikka pohjosesta etelään ja idästä länteen. :)

  VastaaPoista
 5. No kyllä, ihan uskomattoman kaunista :) ja ihmisten ystävällisyys on melkeinpä jotain uskomattomampaa :)

  VastaaPoista