lauantai 26. huhtikuuta 2014

Respect Maximum

Kotona ollaan ja hengissä selvitty mukavan tasaisesta lennosta viiden tunnin yöunilla. Kaksi viikkoa meni kuin siivillä ja ihan ihmeissään saa katsella kuvia parin viikon takaa, että onko niistä tosissaan niin vähän aikaa. Aivan kuin olisi elellyt jossain toisessa ajassa, kun taas arki alkaa jälleen puskea päälle.

Saaret olivat aivan oma luku sinänsä, niistä jo aiemmin kerrottiinkin, mutta vielä sananen Ateenasta. Etukäteen olimme kuulleet hieman huhua, että Ateena ei olisi kovinkaan kaunis kaupunki vaan karu ja äänekäs. Todella eläväinen kaupunki Ateena kyllä oli aivan ihanine kahvilakulttuureineen, mutta karuus oli kaukana todellisuudesta. Viihdyimme ja rentouduimme Ateenassa loistavasti ja se tuntuu olevan myös sellainen suurkaupunki, minne varmasti tarvitsee lähteä uudestaan. 

Mahtavia kokemuksia saatiin hankittua Kreikan matkalla, kyllä saa olla kiitollinen, että meille on suotu mahdollisuus moiseen seikkailemiseen. Röstiksen kiittävät myös kaikkia lukijoita, kommentoitsijoita ja kilttejä ihmisiä joita matkalla kohtasimme. Palaamme varmasti taas asiaan, pysäkäähän tutkalla.


4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellenne kauniista kuvista ja ihanista tarinoista,kuvien takana. :D Ja tervetuloa kotiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitosta :) Ens vuonna uudestaan ;)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana Ateena! :) Ja mahtavaa lukea näitä reissukertomuksia, nostan hattua moiselle viitseliäisyydelle. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva Sini, että tykkäät :))

  Kyllä niitä ihan innoissaan kirjoitteleekin, hauska muisto sitten joskus myöhemmin myös itsellekin kun lueskelee, mitä sitä on tullut tehtyä :)

  VastaaPoista